MPH as well as KPH

Talk about anything you want regarding GRIP's gameplay mechanics or features (that can't be covered in other forums)
User avatar
harrisonosirrah
Posts: 43
Joined: Sat Jul 04, 2015 7:40 am
Location: New Hampshire

MPH as well as KPH

Postby harrisonosirrah » Thu Jul 09, 2015 10:12 am

I'd just like to request an option to change the speedometer to MPH. RC1 doesn't have that option, and I don't think RCII did either.

I realise most players in the Rollcage Steam community are European. I also realise this is a minor thing. Being that it is so minor hopefully it will be easy to implement and make an option to switch between the two.

I'm sure I will get people who don't want the Imperial system anywhere near this game and who will tell me to stop being an ignorant American and learn to math. Frankly I don't care. This type of option only affects the player using it so it shouldn't matter.

User avatar
Moo
Posts: 140
Joined: Fri Jul 03, 2015 6:30 am
Location: el espanolo land

Re: MPH as well as KPH

Postby Moo » Thu Jul 09, 2015 10:23 am

That's really considerate, actually. 'Muricans should be able to have their units with them.
sus

User avatar
harrisonosirrah
Posts: 43
Joined: Sat Jul 04, 2015 7:40 am
Location: New Hampshire

Re: MPH as well as KPH

Postby harrisonosirrah » Thu Jul 09, 2015 10:40 am

Moo wrote:That's really considerate, actually. 'Muricans should be able to have their units with them.


I've always got my unit with me. ;)

User avatar
RollingGuyMaster
Early Supporter 4
Early Supporter 4
Posts: 72
Joined: Thu Jul 09, 2015 7:41 pm
Location: Virginia
Contact:

Re: MPH as well as KPH

Postby RollingGuyMaster » Thu Jul 09, 2015 8:58 pm

I second this

User avatar
Tazeram
Posts: 239
Joined: Tue Jul 07, 2015 12:27 pm
Location: England
Contact:

Re: MPH as well as KPH

Postby Tazeram » Thu Jul 09, 2015 9:11 pm

Yeah, why not... simple feature to implement for those using the wrong system! ;)

User avatar
Azurex
Early Supporter 3
Early Supporter 3
Posts: 17
Joined: Fri Jul 10, 2015 4:58 am
Location: In a box

Re: MPH as well as KPH

Postby Azurex » Fri Jul 10, 2015 5:19 am

harrisonosirrah wrote:I'd just like to request an option to change the speedometer to MPH. RC1 doesn't have that option, and I don't think RCII did either.

I realise most players in the Rollcage Steam community are European. I also realise this is a minor thing. Being that it is so minor hopefully it will be easy to implement and make an option to switch between the two.

I'm sure I will get people who don't want the Imperial system anywhere near this game and who will tell me to stop being an ignorant American and learn to math. Frankly I don't care. This type of option only affects the player using it so it shouldn't matter.


I believe that there's also a good portion of users from the UK, and it's not uncommon for metric and imperial systems to be used interchangeably there.

So, adding the option of MPH would also cater to a decent amount of UK players!

User avatar
SuperSomariDX
Posts: 23
Joined: Thu Jul 02, 2015 6:56 pm
Location: USA

Re: MPH as well as KPH

Postby SuperSomariDX » Fri Jul 10, 2015 10:31 am

Heck, I'm from the US. But Interchangeability would sound good in my book.
RollCaged and ReStaged.

One insane ride that will force you to Grip onto your seat.

User avatar
potterman28wxcv
Early Supporter 6
Early Supporter 6
Posts: 1285
Joined: Wed Jul 01, 2015 12:20 pm
Location: Grenoble - France
Contact:

Re: MPH as well as KPH

Postby potterman28wxcv » Fri Jul 10, 2015 7:54 pm

I want to have the speedometer in inches/seconds ! :D
Because I'm even more boring than Broscar -> Rules of the GRIP forum
Check out the sign-ups for the Rollcage Neo-mode Tournament 2017, starting 15th April !

And with a rusty wrench
God created the french

Admin of the Image

User avatar
landvaarder
Early Supporter 6
Early Supporter 6
Posts: 226
Joined: Fri Jul 03, 2015 2:16 pm
Location: Ye lande O' nether
Contact:

Re: MPH as well as KPH

Postby landvaarder » Fri Jul 10, 2015 8:01 pm

Why not in yoctometers/planck time :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Lurking mod's holy scripture: a must read :ugeek:

And as a finishing touch
God created the dutch

Moderator of the Image

User avatar
Chris_CE
Grip Developer
Grip Developer
Posts: 2175
Joined: Tue Jun 30, 2015 4:44 pm
Contact:

Re: MPH as well as KPH

Postby Chris_CE » Fri Jul 10, 2015 11:23 pm

Of course we'll have both km/h and mph, come on now :P
Game Director
GRIP

User avatar
the-GURU-man
Early Supporter 3
Early Supporter 3
Posts: 104
Joined: Thu Aug 27, 2015 3:25 pm
Location: Denmark

Re: MPH as well as KPH

Postby the-GURU-man » Fri Sep 11, 2015 12:39 pm

potterman28wxcv wrote:I want to have the speedometer in inches/seconds ! :D

hell yeah!
another option is dicks per hour, or a fraction of speed of light! that would be awesome :D
! ! ! RUNNING THE BEST OS EVER ! ! !
Image

User avatar
0Blueaura
Early Supporter 2
Early Supporter 2
Posts: 384
Joined: Wed Jul 15, 2015 4:11 am
Location: Poland
Contact:

Re: MPH as well as KPH

Postby 0Blueaura » Sun Sep 13, 2015 12:42 pm

potterman28wxcv wrote:I want to have the speedometer in inches/seconds ! :D


Actually, if there was a track were cars could drive faster then usual. I would like to use "inches/seconds" instead. :twisted:
Rollcage fan since 2002, Trackmania fan since 2005

ImageImageImageImageImageImage


Return to “Game Features”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron