Alhatra Wastes Respawn --> First to Last Position

Post any bugs here that you experience with running GRIP.

Please USE OUR BUG REPORTING TEMPLATE, or your thread might be reformatted or removed.
User avatar
ristridi
Early Supporter 3
Early Supporter 3
Posts: 23
Joined: Mon Nov 30, 2015 4:58 am
Location: Bavaria, Germany
Contact:

Alhatra Wastes Respawn --> First to Last Position

Postby ristridi » Wed Feb 03, 2016 7:05 am

Summary of the bug : I was 1/10 for the whole race, then I drove up the mountains right before the start/finish (turn left after the "metal graveyard"), got stuck, resetted, and all of a sudden I was 10/10

Which version of Grip were you using :
1.0.6

When does this happen : (after launching the game, in the menu, while racing, ...) While racing

On which track did it happen : (Industrial, Playground, ...) Alhatra Wastes

On which speed did that happen (if related to physics) : (Low, Medium, High) Medium

How often does this happen : (Always, very often, occasionally, could not make it happen again) Once

How to replicate the steps (if reproducible) : see summary

User avatar
ristridi
Early Supporter 3
Early Supporter 3
Posts: 23
Joined: Mon Nov 30, 2015 4:58 am
Location: Bavaria, Germany
Contact:

Re: Alhatra Wastes Respawn --> First to Last Position

Postby ristridi » Wed Feb 03, 2016 7:05 am

btw --> I still don't have my private release badge ;)

User avatar
Xirahii
Posts: 63
Joined: Mon Feb 01, 2016 5:31 pm
Location: Austin, Texas
Contact:

Re: Alhatra Wastes Respawn --> First to Last Position

Postby Xirahii » Wed Feb 03, 2016 10:54 am

I caught a bug exactly like this while recording gameplay footage last night. Except, I didn't reset...

Excuse the awkward resolution. https://www.youtube.com/watch?v=N7wj21leBIg

User avatar
Chris_CE
Grip Developer
Grip Developer
Posts: 2175
Joined: Tue Jun 30, 2015 4:44 pm
Contact:

Re: Alhatra Wastes Respawn --> First to Last Position

Postby Chris_CE » Wed Feb 03, 2016 2:26 pm

Ok thanks, mentioned it internally

@ristridi: what package did you buy?
Game Director
GRIP

User avatar
ristridi
Early Supporter 3
Early Supporter 3
Posts: 23
Joined: Mon Nov 30, 2015 4:58 am
Location: Bavaria, Germany
Contact:

Re: Alhatra Wastes Respawn --> First to Last Position

Postby ristridi » Wed Feb 03, 2016 6:16 pm

@Chris_CE My PayPal says "Racer Edition". Do you need some kind of proof/screenshot/Registration Number?

User avatar
Chris_CE
Grip Developer
Grip Developer
Posts: 2175
Joined: Tue Jun 30, 2015 4:44 pm
Contact:

Re: Alhatra Wastes Respawn --> First to Last Position

Postby Chris_CE » Thu Feb 04, 2016 9:37 am

nah, if you were lying you'd say "Splatter" :P
Game Director
GRIP

User avatar
ristridi
Early Supporter 3
Early Supporter 3
Posts: 23
Joined: Mon Nov 30, 2015 4:58 am
Location: Bavaria, Germany
Contact:

Re: Alhatra Wastes Respawn --> First to Last Position

Postby ristridi » Fri Feb 05, 2016 4:28 pm

Chris_CE wrote:nah, if you were lying you'd say "Splatter" :P


:mrgreen:

User avatar
Roq
Early Supporter 3
Early Supporter 3
Posts: 112
Joined: Sat Sep 26, 2015 9:42 am

Re: Alhatra Wastes Respawn --> First to Last Position

Postby Roq » Sat Feb 06, 2016 8:50 am

Not sure if this is part of the same issue, but coming out of the S turn, I got hit so hard by an Assassin that I was launched VERY high above the track. Seeing that I would take an age to land, I reset the car, only to be reset on the bridge, losing my number one position.

User avatar
Chris_CE
Grip Developer
Grip Developer
Posts: 2175
Joined: Tue Jun 30, 2015 4:44 pm
Contact:

Re: Alhatra Wastes Respawn --> First to Last Position

Postby Chris_CE » Sun Feb 07, 2016 9:04 am

This is a blocking volumes issue. I'm going into Alhatra today to fix some up
Game Director
GRIP


Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron