Car clipping through objects at speed

Post any bugs here that you experience with running GRIP.

Please USE OUR BUG REPORTING TEMPLATE, or your thread might be reformatted or removed.
User avatar
Rich_C
Posts: 1
Joined: Tue Feb 09, 2016 4:53 am

Car clipping through objects at speed

Postby Rich_C » Tue Feb 09, 2016 5:31 am

Summary of the bug : Whilst traveling at speed (boost active) and exiting a tunnel my car hit an object on the side of the track and clipped through, causing the game to stutter and lag.

Which version of Grip were you using : 1.0.6

When does this happen : While racing.

On which track did it happen : Industrial

On which speed did that happen (if related to physics) : If memory serves, it was Medium.

How often does this happen : Have only had this happen once.

How to replicate the steps (if reproducible) : Have not tried to replicate.
More details : --

Your specs :

Intel i7 4790K @ 4.4GHz [Overclocked]
Gainward GTX 770 Phantom 2GB [Overclocked]
ASUS Z97M-Plus
Corsair Vengeance [2x 8GB @ 1600MHz]
Corsair H100i CPU cooler
500GB Samsung 840EVO SSD + 1TB Seagate HDD [7200rpm]


Any screenshot, or link to a video showing the bug : https://youtu.be/BQhDyDRbnFs

User avatar
Chris_CE
Grip Developer
Grip Developer
Posts: 2175
Joined: Tue Jun 30, 2015 4:44 pm
Contact:

Re: Car clipping through objects at speed

Postby Chris_CE » Thu Feb 11, 2016 10:49 am

Yep this is a known issue in the bug list. Thanks for the report
Game Director
GRIP


Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron