1.2.9 Performance Core i5, GTX 1050 Ti + bug in Abandoned Atoll and thoughts on AI

Here you can post your system specs and the kind of performance you're getting when running GRIP
User avatar
the-GURU-man
Early Supporter 3
Early Supporter 3
Posts: 103
Joined: Thu Aug 27, 2015 3:25 pm
Location: Denmark

1.2.9 Performance Core i5, GTX 1050 Ti + bug in Abandoned Atoll and thoughts on AI

Postby the-GURU-man » Thu Aug 02, 2018 5:39 pm

Specs:
Win 7
i5 3470
GTX 1050 Ti
16GB DDR3
240W PSU

Settings:
Res 1080p
Mix of Medium/High settings

Notes:
Game runs smoothly around 50-60 fps on mix of med/high settings at FHD resolution. As expected from GTX 1050 Ti. Could go with nicer graphics, but more "cinematic" framerates.
Noticed that Abandoned Atoll is a bit buggy. Especially in the big climb, sharp turn and deep descent place - I went around the corner and the game thought I was going the wrong direction, was using incorrect camera angle. Also the part when going through the broken ship, it's way too hard to stay driving on top of the ship or through the insides.
My feeling is that AI is way too aggressive in using the "mind bending" power-up. It's very frustrating to lose control over the vehicle in the most difficult/technical parts of the track. Can you tone it down a bit? Or maybe just not spawn the "mind bender" power-up just before the steep climb with sharp turn, and before the broken ship?
! ! ! RUNNING THE BEST OS EVER ! ! !
Image

Return to “Performance Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron